Све категорије

Вести из компаније

Почетна> Вести > Вести из компаније

Сингапурска кована прирубница је успешно испоручена

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС

Јетвисион сарађује са овим клијентом већ 5 година и лојалан је стални купац. За Јетвисион, то је такође веома важан редовни пријатељ. Током година сарадње, обе стране су успешно реализовале све пројекте засноване на принципима обостране користи и вин-вин сарадње. Радујемо се даљој пословној сарадњи у будућности и наставку овог пријатељства до краја.

Овај пут потписан уговор је за набавку кована прирубница, који ће се користити за изградњу портови. Јетвисион је континуирано испоручивао више поруџбина за овај пројекат.

Локација пројекта: Сингапур

Продуцт: Велика кована прирубница

Стандард и материјал: Нерђајући челик и дуплекс нерђајући челик

specifikacije: Према купцус захтевом и цртежом

апликацијаИзградња терминала

Време за упит2024.03.23

Време наручивања2024.05.06

Време испоруке2024.06.09

Процењено авреме доласка2024.06.28

велика прирубница за ковање

Јетвисион је мобилисао одлично техничко особље из производног одељења да инвестира у производњу ове серије робе, а са годинама акумулираних поморских ресурса, настојимо да резервишемо најпогоднији простор за отпрему за купце. Цела серија робе је успешно обављена испоручен иОчекује се да ће бити пуштен у изградњу почетком јула 2024. године.

Хвала за купца'поверење и подршка. Јетвисион никада неће заборавити своју првобитну тежњу и кренути напред.

велика кована прирубница

Хунан Јетвисион Индустриал Цо.Лтд је професионални добављач који пружа врсте кованих прирубница са високим квалитетом и ниском фабричком ценом, као што су прирубнице за клизање, прирубнице за заваривање, прирубнице за заваривање утичнице, слепе прирубнице, прирубнице за преклоп, прирубнице са навојем/вијцима, итд.

Кључне речи: добављач кованих прирубница, ценовник кованих прирубница, произвођач кованих прирубница, прирубница од нерђајућег челика произведена у Кини, велепродаја прирубница од легираног челика, произвођач и добављач прирубница за ковање, ценовник ковања прирубница од нерђајућег челика, добављач прирубница, произвођач прирубница за заваривање, купити јефтину прирубницу за заваривање утичнице, добављач слепе прирубнице у Кини, прирубницу за спојеве преклопа по јефтиној цени, добављач и произвођач прирубнице са навојем.

 


Вруће категорије