Све категорије

профил компаније

Почетна> O nama > профил компаније

Хвала вам што сте посетили веб локацију Хунан Јетвисион Индустриал Цо., Лтд. и што сте нам дали прилику да будемо ваш партнер од поверења.

Хунан Јетвисион Индустриал Цо., Лтд је основана 2002. године, а компанија за легуре и нерђајући челик је изграђена 2019. Као водећи произвођач са више од 20 година искуства у производима од легура на високим температурама, имамо професионални сервисни тим који пружа висок стандард техничке подршке, благовремена и квалификована испорука, помоћ при царињењу и поуздане услуге након продаје, итд. У међувремену, да бисмо побољшали контролу квалитета, одобрили смо од систем квалитета ИСО 9001.

Компанија поседује сертификате по ИСО 9001:2015, који има комплетан систем контроле квалитета набавке сировина, процеса ковања, термичке обраде, машинске обраде, прегледа и паковања итд.

Одељење за легуре и нерђајући челик као огранак компаније Гроуп Хунан Јетвисион Индустриал Цо., Лтд. Ми смо професионални добављач материјала од легура и нерђајућег челика, као што су хастеллои, монел, инцолои, инцонел, нимониц, легуре бакра, друге, легуре, нерђајући челик итд. Главни производи укључујући коване прирубнице, отковни прстенови, кована осовина, шупље ковање, ковачки цилиндар, блок за ковање, диск за ковање, кована шипка, прилагођени отковци,итд

Хунан Јетвисион Индустриал Цо., ЛТД је професионална производња кованих прирубница, откованих прстенова, кованог вратила, коване шипке, прилагођених отковака, итд. Производи се широко користе у механичкој опреми, новој енергетској опреми, опреми за петрохемијске посуде под притиском, ваздухопловству и војној специјалности опреме и других области.

Наша компанија има снажну техничку снагу и у потпуности имплементира леан производни менаџмент, Опремљена је пуним сетом производних линија које интегришу обраду ковања, топлотну обраду, машинску обраду и тестирање перформанси. Материјал покрива легирани челик, нерђајући челик, легуру алуминијума, легуру титанијума и суперлегура и других тешко деформационих материјала.

Процес тока

Процес тока

Линија ковања

Држимо се принципа „квалитет на првом месту, услуга на првом месту, континуирано побољшање и иновације“ да бисмо служили нашим клијентима. Да бисмо усавршили нашу услугу, нудимо производе најбољег квалитета по разумној цени. Искрено се надамо успостављању дугог и пријатељског пословног односа са клијентима из целог света.

Верујемо да су услуга и комуникација кључни фактори за изградњу пословног односа. Стога, ми увек одговарамо на упите купаца одмах и трудимо се да испунимо захтеве купаца. Најзад, надамо се да ћемо имати прилику да пружимо нашу услугу и изградимо пословни однос са вама!

Линија за топлотну обраду

Посвећени смо раду, техничкој изврсности и квалитетним производима. Инсистирамо на дугорочној стабилности, брзим одлукама, трајним односима и непоколебљивој посвећености квалитету, услузи и иновацијама. Помажемо нашим клијентима у набавци више производа, прилагођавајући њихове захтеве да би добили најбоље цене, повећавајући њихову понуду производа и обезбеђујући најпоузданије испоруке.

Машинска линија

Ми Јетвисион имамо потпуно сертификован систем управљања квалитетом и градимо центар за тестирање како бисмо били сигурни да је наш производ високог квалитета. и одобрили смо систем квалитета ИСО 9001.

Линија за топлотну обраду

Линија за топлотну обраду

Линија за топлотну обраду

Линија за топлотну обраду

Линија за топлотну обраду

Линија за обраду

Линија за обраду

Линија за обраду

Линија за обраду

Линија за производњу ковања

Линија за производњу ковања

Линија за производњу ковања

Линија за производњу ковања

Линија за производњу ковања

Наша култура

Мисија компаније: Промоција „Маде ин Цхина“.

Визија компаније: Постати најконкурентнији добављач индустријских материјала у Хунану.

Основне вредности компаније: Купци на првом месту, Раст заједно, Бити одлични.

Филозофија управљања компанијом: Систем управља особљем, Процес управља свим стварима, оријентисан на учинак.

Пословна филозофија компаније: Свеукупно свака контрола и јасна

Организациона структура

Хунан Јетвисион Индустриал Цо., Лтд. је подељен на Одељење за људске ресурсе, Одељење набавке, Одељење за финансије, Одељење за контролу квалитета и Комитет за развој производа; Хунан Јетвисион Индустриал Цо., Лтд., са индустријским материјалима и производима медицинске опреме као основном делатношћу, има пет великих компанија огранака производа, подељених на легуре и нерђајући челик, делове измењивача топлоте, волфрам карбид, производе за подмазивање и друге.

Вруће категорије