Све категорије

Магацин

Почетна> Осигурање квалитета > Магацин

Модерно складиште је постало логистички дистрибутивни центар за промоцију уравнотеженог рада свих логистичких веза. Репрезентативна промена структуре складишта је систем високих полица који комбинује високо аутоматизовано складиштење и руковање. Полица може достићи висину од 30-40 метара и има 200-300,000 марака. Може се централизовано контролисати помоћу рачунара и аутоматски приступити.

Структура полица је разнолика, а мала аутоматска складишта, као што су револвинг регал магацини, се даље развијају. Могу се распоредити флексибилније, погодније за производњу и могу се контролисати преко рачунарске мреже како би се постигао висок степен аутоматизације. Форма складишта такође има гравитациони регал, као и друге форме.

111

Предности нашег складишта од легуре и нерђајућег челика:

1) Спровести научно управљање како би се спречио недостатак.

Један од важних циљева инвентара је снабдевање потребним материјалом по потреби када је то потребно.

2) Скратите време испоруке поруџбине.

Када произвођачи одржавају одређену количину инвентара готових производа, купци могу лако купити артикле који су им потребни.

3) Ефикасно управљање складиштем.

Кроз инвентар, оригинални разбацани материјали могу се сложити у добром реду, отпадни материјали уредно слагати, а отворени простор фабрике може бити уредан и чист, како би се остварила цивилизована производња.

Дистрибуција инвентара у Хунан Јетвисион-у:

Хунан Јетвисион обично држи велики број кованих прстенова, осовина, цилиндара, дискова, прирубница конвенционалне величине током целе године. Нудимо све производе од легура и нерђајућег челика за вас.

Имамо два затворена складишта од 5000 квадратних метара која могу спречити да 10,000 тона цеви зарђа.

Складиште је веома важно за нашу компанију. Уверавамо се да набављамо и увозимо наше производе од реномираних и реномираних произвођача и добављача. Штавише, ови производи се проверавају у просторијама произвођача у присуству наших ревизора квалитета.

222

Вруће категорије