Све категорије

industrija Вести

Почетна> Вести > industrija Вести

Процес израде прстенастих отковака

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС

За прстенасте отковке се може рећи да су најважнији део тешке машинерије, ако постоји проблем са избором материјала у производњи прстенастих отковака, то ће утицати на квалитет целог производа.

Дакле, који је материјал отковака прстенова? Специфична тежина у материјалу за израду прстенастих отковака:

Ц: 0.41 ~ 0.45%, Си: 0.17 ~ 0.37%, Мн: 0.80 ~ 1.00%, П: ≤ 0.020%, С: ≤ 0.020%, Цр: 1.05 ~ 1.20%, и водоник, кисеоник елементи.

Процес израде прстенастих отковака: машинска обрада – термичка обрада – термичка обрада каљењем – брушење – преглед – паковање.

ваљани прстен ковани челикИзрада отковака прстенова обично укључује следеће кораке:

Дизајн и планирање: Прво, дизајнирајте и испланирајте отковке за прстенове према облику, величини и захтевима жељених отковака. Ово може укључивати пројектовање коришћењем ЦАД софтвера и идентификацију потребних сировина.

Припрема сировине: Одабир одговарајућег сировог метала, обично метала као што је челик или алуминијум. Сировина мора да испуњава специфичне захтеве хемијског састава и физичких својстава.

Загревање: Сирови материјал се загрева на одговарајућу температуру да би се довео у савитљиво стање. Ово се обично ради у уређају који се зове пећ или пећ.

Ковање прстена: Притиском на загрејану сировину, стављањем у прстенасти калуп и применом силе помоћу машина за ковање или хидрауличне опреме да се постепено деформише сировина у жељени облик прстена дуж облика калупа.

ХЛАЂЕЊЕ И НЕВШЕЊЕ: Хлађење отковака прстенова да би се стабилизовали у жељеном облику. Обично се хлади у води или ваздуху.

Сечење и обрезивање: Охлађени отковци прстенова се секу на потребне димензије и површински се обрађују и обрезују како би се обезбедила глатка површина и тачне димензије.

Термичка обрада: Ковање прстенова за термичку обраду према потреби за побољшање њихових механичких својстава и издржљивости. Ово може укључивати процесе као што су гашење, каљење или нормализација.

Инспекција и контрола квалитета: отковци прстенова се прегледају како би се осигурало да испуњавају захтеве дизајна и стандарде квалитета. Ово може укључивати визуелну инспекцију, мерења димензија, анализу хемијског састава и испитивање механичких својстава.

Паковање и испорука: Коначно, отковци се пакују и испоручују купцу или даљем произвођачу према наруџбини.

добављач ковања ваљаних прстенова

Јетвисион је професионални произвођач добављача од поверења, који се више од 20 година фокусира на ковање прстенова и зупчаника. висок квалитет најбоља цена

Хунан Јетвисион Индустриал Цо., Лтд је професионални и поуздани добављач и произвођач, који главну понуду нуди легуре, нерђајући челик и легуре бакра никла, као што су 42ЦрМо, инцолои 800, хастеллои ц276, 20ЦрМо, монел 400, инцонел 625Цр, све бакар ц15, с71500 дуплекс нерђајући челик, 32205-15ПХ нерђајући челик, нерђајући челик 5Л, итд. На основу овога нудимо разне врсте производа (откивања и прирубнице), укључујући прстенове за отковке, кована осовина, прирубнице за отковке, коване шипке, блок за ковање, ковани цилиндар, прирубница врата за заваривање, клизна прирубница, прирубница преклопног споја итд. са ниском фабричком ценом и врхунским квалитетом.

Кључна реч: произвођач кованих прстенова, добављач кованих прстенова од легираног челика, цена бешавних кованих ваљаних прстенова, добављач кованих челичних прстенова, произвођач кованих прстенова, ценовник машинских отковака, куповина јефтиних кованих зупчаника, добављач прстенова за отковке, велепродаја откованих прстенова за легуре челика ценовник, произвођач ковања, отковци од легуре на лагеру, добављач отковака од нерђајућег челика, отковци кованих зупчаника направљених у Кини, добављач кованих челичних прстенова у Кини, добављач зупчаника од поузданих отковака
Вруће категорије