Све категорије

Осигурање квалитета

Почетна> Осигурање квалитета

У Јетвисион-у, квалитет је наша најважнија брига. Посвећени смо испоруци изванредних производа ковања који задовољавају потребе наших купаца и превазилазе њихова очекивања. Чврсто верујемо да је висок квалитет кључ нашег успеха, а ово уверење је наш водећи принцип.

Наша посвећеност квалитету

Наш систем осигурања квалитета је изграђен на следећим основним принципима:

1. Врхунски избор материјала: Ми бирамо само висококвалитетне сировине од поузданих добављача како бисмо осигурали да наши отковци доследно показују изузетне перформансе и издржљивост.

2. Прецизност у производњи: Поседујемо напредну опрему и искусне занатлије како бисмо осигурали да свако ковање пролази кроз ригорозне контроле како би испунили ваше спецификације и захтеве.

3. Строга контрола квалитета: Наша посвећеност квалитету проширује се на наше свеобухватне процедуре тестирања. У Јетвисион-у не остављамо камен на камену у обезбеђивању изврсности наших ковања. Наше строге мере контроле квалитета обухватају:

● Испитивање без разарања (НДТ): Користимо најсавременије технике испитивања без разарања, као што су ултразвучно испитивање (УТ), испитивање магнетним честицама (МТ) и испитивање пенетрантима течности (ПТ), како бисмо пажљиво прегледали наше отковке за унутрашње мане и недостатке. НДТ гарантује да наши производи испуњавају највише стандарде интегритета.

● Испитивање тврдоће: Ми спроводимо прецизне тестове тврдоће користећи најсавременију опрему како бисмо потврдили да наши отковци постижу жељене нивое тврдоће као што је наведено у индустријским стандардима.

● Тачност димензија: Наш наменски тим за квалитет ригорозно проверава димензије сваког ковања у складу са датим спецификацијама, обезбеђујући да испуњавају ваше прецизне захтеве.

● Површинска инспекција: Наши отковци се подвргавају пажљивим површинским прегледима како би се откриле било какве несавршености, као што су пукотине, удубљења или неправилности. Овај корак осигурава да квалитет површине испуњава најстроже стандарде.

● Анализа хемијског састава: Вршимо детаљну анализу хемијског састава да бисмо потврдили да је материјал који се користи у нашим отковцима савршено усклађен са потребним спецификацијама.

● Механичка испитивања: У зависности од ваших специфичних захтева, можемо да спроведемо механичка испитивања, као што су испитивање затезања, испитивање на удар, или испитивање замора итд., како бисмо проценили механичка својства наших отковака и осигурали да испуњавају или превазилазе ваша очекивања.

Слике КСНУМКС

4. Континуирано побољшање: Подстичемо наше запослене да се активно ангажују у иницијативама за континуирано унапређење како бисмо осигурали да наши стандарди квалитета непрестано расту.

Сертификација квалитета

Са поносом изјављујемо да је наш објекат у складу са и да је добио сертификате квалитета као што је ИСО 9001, показујући нашу непоколебљиву посвећеност изврсности у квалитету.

Сагласност

Стриктно се придржавамо свих важећих прописа, стандарда и индустријских захтева како бисмо осигурали да ваше отковке испуњавају највише индустријске стандарде.

Kontaktirajte nas

Ако имате било каквих питања или захтева у вези са нашим системом осигурања квалитета или производима, слободно нас контактирајте. Наш тим је посвећен пружању подршке и решавању свих ваших упита.

Вруће категорије